Dragi makeri, izlagači i volonteri, prijave za Osijek Mini Maker Faire 2018 otvorene su još samo sutra – 1. svibnja! Izuzetno smo zadovoljni brojem prijavljenih, a još više raznovrsnošću prijava. Definitivno ćemo obuhvatiti najrazličitije vrste hobista, majstora, intelektualaca i znatiželjnih klinaca.

Ako imate projekt spreman za pokazivanje, iz ovih stopa se prijavite – ovdje. Ako niste sigurni da je vaš projekt za naš sajam (ili imate problema s ispunjavanjem forme), kontaktirajte nas, pa ćemo zajedno proći i projekt i prijavu. Sve koji se ipak nisu prijavili za ovaj, očekujemo na idućem Maker Faireu. 🙂

Hvala partnerima i suradnicima

U samoj organizaciji trećeg osječkog Maker Fairea neospornu su ulogu odigrali naši partneriMonoFERITOdjel za matematiku i Grad Osijek, koji su svojim su velikodušnim donacijama doprinijeli boljoj i bogatijoj organizaciji samog događaja. Veliko hvala i suradnicima: Elektrotehnička i prometna škola Osijek, Centar tehničke kulture Osijek – Zajednica tehničke kulture Grada Osijeka i Hrvatske željeznice – koji su prepoznali potencijal i vrijednost naše manifestacije.

Dragi (budući) volonteri

Ekipa osječkog Maker Faira zahvaljuje vam se na vremenu koje ste (i) ove godine odlučili posvetiti našem sajmu. Volonteri su ti koji će se na licu mjesta pobrinuti da sve prođe u najboljem redu i da se svatko od posjetitelja zabavi istovremeno učeći. Ako kroz zabavne i zanimljive zadatke želite naučiti nešto više o robotici, tehnologiji i raznim uradi sam kreacijama, a uz to steći i nova poznanstva, prijavite se odmah!

Vidimo se u subotu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: