Još nekoliko dana do Osijek Mini Maker Fairea 2017 – nadamo se da ste uzbuđeni kao i mi! Sastavili smo nekoliko savjeta kako bi vam pomogli da maksimalno iskoristite svoj posjet.

Kako doći?

Maker Faire će se održati u Elektrotehničkoj školi Osijek, Istarska 3. Ako dolazite vlakom ili autobusom, od kolodvora do škole imate oko 15 minuta pješke (najbolje ulicom Bartola Kašića). U slučaju da ste kupili povratnu kartu za vlak sa 40% Maker Faire popusta, sjetite se ovjeriti ju na info pultu, inače ju nećete moći koristiti za povratak.

Parking

Dolazite li osobnim automobilom, ako nema mjesta ispred ili u dvorištu škole, ima u podzemnoj garaži EuroDoma. Organizirani prijevozi grupa učenika imaju osiguran parking, neka se jave unaprijed putem kontakt forme ili na info pult kad dođu.

Hrana

U sklopu škole postoji kantina koja će raditi cijelo vrijeme trajanja sajma.

Ulazak

Ne zaboravite da su sve aktivnosti na Maker Faireu besplatne! Poslušajte predavanja, pogledajte izlagače, sudjelujte u radionicama – a s većine njih si i ponesite kući što ste napravili! Savjetujemo da pogledate projekte i raspored prije nego dođete i napravite plan akcije unaprijed. Uz tako puno izlagača i događanja, lako je izgubiti pojam o vremenu, pa propustiti predavanje ili radionicu. Na info pultu možete uzeti letak s rasporedom i tako pratiti sajam, a budući da volimo reciklirati, kad vam letak više ne treba, vratite ga na info pult 🙂

Za sva pitanja i dodatne informacije uvijek se možete javiti.

Zabavite se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: